Нашы ўзнагароды

 

 

cup

Аб кампаніі

old-factory

ААТ "Пінскі мясакамбінат" - адно з найбуйных сучасных прадпрыемстваў харчовай прамысловасці Брэсцкай вобласці. Яго гісторыя пачынаецца з лістапада 1939 года.

 

Асартымент і колькасць прадукцыі, якая выраблялася, былі малаважныя. Умовы працы былі прымітыўныя, пераважала ручная праца, вытворчыя плошчы прадпрыемства не дазвалялі правядзенне тэхнічнага пераабсталявання.

 

Рост насельніцтва г. Пінска і яго запатрабаванне ў мясе і каўбасных вырабах патрабавалі пашырэння вытворчых плошчаў, павелічэння аб'ёмаў вырабу мясных вырабаў і разнастайнага асартыменту прадукцыі.

 

new-factory

 

Па меры ўмацавання вытворчай базы, папаўнення навукова - вытворчага патэнцыялу, прадпрыемства перайшло да выпуску канкурэнтаздольнай прадукцыі высокай якасці.

 

Пачынаючы з 1985 года прадпрыемства ўвесь час нарошчвала аб'ёмы вытворчасці, была створана магутная тэхнічная база, падабраны высокапрафесійны кадравы састаў, назапашаны інтэлектуальны патэнцыял.

 

У 1995 годзе пабудаваны новы мясатлушчавы корпус, што дазволіла павялічыць праектную магутнасць па вытворчасці мяса да 60 т/см (да будаўніцтва новага МТЦ магутнасць цэха складала 15 т/см), усталяваць сучаснае высокапрадукцыйнае абсталяванне па першаснай перапрацоўцы жывелы, павялічыць якасць прадукцыі, палепшыць умовы працы, прамысловую санітарыю.

 

На працягу 1999 г. скончана рэканструкцыя аміячнай кампрэсарнай са станцыяй адваротнага водазабеспячэння, што дазволіла палепшыць умовы захоўвання мяса і мясапрадуктаў у неабходных тэхналагічных рэжымах, павялічваць якасць прадукцыі пры захоўванні.

 

У 2009 годзе здадзена ў эксплуатацыю ўласная кацельня, што дазволіла забяспечыць усе вытворчыя цэхі неабходнай колькасцю пары для выканання тэхналагічных рэжымаў вытворчасці прадукцыі.

 

За кошт уласных сродкаў, на базе наяўных полшчаў пабудаваны і абсталяваны сучасным высокапрадукцыйным абсталяваннем цэх па вытворчасці прадуктаў са свініны вэнджана-запечаных і вэнджана-вараных, што дазволіла павялічыць выпуск прадукцыі ў сем разоў, палепшыць якасць выпусканай прадукцыі, якая выпускаецца.

Для паляпшэння якасці прадукцыі ўвесь час праводзіцца замена маральна састарэлага абсталявання на сучаснае высокапрадукцыйнае. Так, для паляпшэння якасці прадукцыі, забеспячэнні санітарных правіл і нормаў пры вытворчасці каўбасных вырабаў і вэнджаніны, былі усталяваны тэрмакамеры з аўтаматычным рэжымам працэсу тэрмаапрацоўкі прадукцыі.

 

ААТ "Пінскі мясакамбінат" складаецца з вытворчых полшчаў, размешчаных ў заходняй частцы г. Пінска, пяці фірмовых крам і двух павільёнаў ў г. Пінску, адной фірмовай крамы ў г. Століне, гандлёвага павільёна ў г. Іванава і ў аг. Жыдча Пінскага раёна, сталовай на 96 пасадкавых месцаў.

Пры камбінаце працуе пункт аховы здароўя, стаматалагічны кабінет.

 

Тэрыторыя прадпрыемства займае плошчу 10,77 га.

Штодзённа Пінскі мясакамбінат перапрацоўвае 80 тон мяса і субпрадуктаў, вырабляе 45 тон каўбасных вырабаў і 15 тон мясных паўфабрыкатаў.

 

У 2006 году да мясакамбіната далучана сельскагаспадарчае прадпрыемства - філіял «Невель» размешчанае ў Пінскам раёне і займае плошчу ў 5227 га.

 

ААТ "Пінскі мясакамбінат" - адно з найбуйных сучасных прадпрыемстваў харчовай прамысловасці Брэсцкай вобласці. Яго гісторыя пачынаецца з верасня 1939 года.


© ААТ "Пінскі мясакамбінат"

225710, Рэспубліка Беларусь

Брэсцкая вобласць, г. Пінск, вул. Індустрыяльная, 1

Тэл.: (+375 165) 64 38 47, тэл./факс: 64 17 25

E-mail: info@pikant.by

Официальный сайт Президента Республики Беларусь Интернет-портал Управления делами Президента Республики Беларусь
Яндекс.Метрика ОАО «Пинский мясокомбинат». 2020 год. Все права защищены. Разработка сайта в Бресте - Студия URBIS.by