Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Фарш «Ялавічны класік»

Спосаб прыгатавання

Фарш для перапрацоўкі ў розныя стравы выкарыстоўваюць з ужываннем або без прымянення солі, рэзкіх затавак і спецый.

Пасля фармоўкі паўфабрыкаты падвяргаюць тэрмічнай апрацоўцы да гатоўнасці.

Фарш «Ялавічны класік»

Паўфабрыкат мясны сечаны замарожаны

Склад:

катлетнае мяса ялавічнае, соль

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

30 сутак пры тэмпературы паветра не вышэй мінус 10 °С і адноснай вільготнасці (75±5)%

Фасоўка:

мяшочкі 1 кг