Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Фарш «Іванаўскі»

Спосаб прыгатавання

Фарш для перапрацоўкі ў розныя стравы выкарыстоўваюць з ужываннем або без прымянення солі, рэзкіх затавак і спецый.

Пасля фармоўкі паўфабрыкаты падвяргаюць тэрмічнай апрацоўцы да гатоўнасці.

Фарш «Іванаўскі»

Паўфабрыкат мясны сечаны замарожаны

Склад:

ялавічына

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

30 сутак пры тэмпературы паветра не вышэй мінус 10 °С і адноснай вільготнасці (75±5)%

Фасоўка:

  • вагавы;
  • мяшочкі 1 кг.