Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Фарш «Катлетны класік»

Спосаб прыгатавання

Фарш перад гатаваннем падвергнуць размарожванню.

З фаршу можна прыгатаваць катлеты, біточкі, шніцаль, тэфтэлі, фрыкадэлькі, зразы, начынку для галубцоў,
пельменяў, чабурэкаў і іншае, папярэдне дадаўшы здробнены лук, часнок і, па жаданаму густу, іншыя
інгрэдыенты.

Фарш «Катлетны класік»

Паўфабрыкат мясны сечаны

Склад:

ялавічына, свініна

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

  • 12 гадзін - ахалоджаны;
  • 30 сутак - замарожаны.

Фасоўка:

  • вагавы - ахалоджаны / замарожаны;
  • мяшочкі 0,5 кг - замарожаны;
  • мяшочкі 1 кг - замарожаны.