Политика в отношении обработки персональных данных

Политика в отношении обработки персональных данных

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Фарш «Сталічны»

Спосаб прыгатавання

Фарш перад гатаваннем падвергнуць размарожванню.

З фаршу можна прыгатаваць катлеты, біточкі, шніцаль, тэфтэлі, фрыкадэлькі, зразы, начынку для галубцоў,
пельменяў, чабурэкаў і іншае, папярэдне дадаўшы здробнены лук, часнок і, па жаданаму густу, іншыя
інгрэдыенты.

Фарш «Сталічны»

Паўфабрыкат мясны сечаны

Склад:

катлетнае мяса свіное, мясны абрэз ялавічны

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

  • 8 сутак - ахалоджаны;
  • 30 сутак - замарожаны.

Фасоўка:

  • вагавы - ахалоджаны / замарожаны;
  • мяшочкі 0,5 кг - ахалоджаны / замарожаны;
  • мяшочкі 1 кг - ахалоджаны / замарожаны.
1