Паўфабрыкаты хуткага прыгатавання

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Галёнка для запякання

Спосаб прыгатавання

Разагрэйце духоўку да 180 °С. Змясціце пакет з прадукцыяй у духоўку, не раскрывайце. Выдаліце этыкетку праз 3-5 хвілін. Яшчэ праз 50-60 хвілін зрабіце надрэз у верхняй частцы пакета.

Запякайце каля 2 гадзін. Для атрымання залацістай скарыначкі зрабіце дадаткова некалькі надрэзаў у верхняй частцы пакета і запякайце да гатовасці.

Галёнка для запякання

Паўфабрыкат мясны са свініны буйнакавалкавы бескасцёвы хуткага прыгатавання ахалоджаны

Склад:

мякаць свіной галёнкі без косткі ў шкуры, вострыя прыправы, соль

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

  • 7 сутак пры тэмпературы паветра ад 0 °С да 6 °С;
  • 10 сутак пры тэмпературы паветра ад мінус 1 °С да мінус 2 °С.

Фасоўка:

вакуумны пакет для запякання

Маса асноўнага прадукту:

не менш 89%