Паўфабрыкаты хуткага прыгатавання

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Стейк для пікніка ў марынадзе

Спосаб прыгатавання

Паўфабрыкат гатуюць у мікрахвалевых печах, смажыльных або духавых шафах пры тэмпературы 180-220 °С на працягу 30-60 хвілін, або на грылі, або смажаць на патэльні да поўнай гатоўнасці.

Стейк для пікніка ў марынадзе

Паўфабрыкат мясны са свініны хуткага прыгатавання парцыённы бескасцёвы ахалоджаны

Склад:

шыйная частка свіная, соль, спецыі

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

10 сутак пры тэмпературы паветра ніжэй мінус 1,5 °С да плюс 4°С

Фасоўка:

латок 0,5 кг 

Маса асноўнага прадукту:

475 г