Наборы з субпрадуктаў

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Звычайны

Спосаб прыгатавання

Паўфабрыкаты можна выкарыстоўваць для гатавання першых, другіх страў, халадца. Перад гатаваннем паўфабрыкаты спачатку размарожваюць, потым прамываюць і вараць да гатоўнасці на працягу ад 1,5 да 3,5 гадзін.

Звычайны

Паўфабрыкат мясны з мяса і субпрадуктаў замарожаны

Склад:

мясакосныя кавалачкі з ялавічыны, вушы свіныя

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

2 месяцы пры тэмпературы не вышэй мінус 18 °С і адноснай вільготнасці паветра (75±5)%

Фасоўка:

латок 1 кг