Наборы з субпрадуктаў

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Звычайны

Спосаб прыгатавання

Паўфабрыкаты можна выкарыстоўваць для падрыхтоўкі першых, другіх страў, квашаніны. Перад падрыхтоўкай паўфабрыкаты папярэдне размарожваюцца, затым промывают і вараць да гатоўнасці працягласцю ад 1,5 да 3,5 ч.

Звычайны

Паўфабрыкат мясны з мяса і субпрадуктаў замарожаны

Состав:

мясакосныя кавалачкі з ялавічыны, якія вырабляюцца з шыйнай, спінна-рэбернай, паяснічнай, крестцовой частак пазваночніка, грудзінкі з утрыманнем мякатнай тканіны не менш за 50%, вушы свіныя

Срок годности и условия хранения:

2 месяца при температуре не выше минус 18 °С и относительной влажности воздуха (75±5)%

Фасовка:

лоток 1 кг