Наборы з субпрадуктаў

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Беларускі

Спосаб прыгатавання

Паўфабрыкаты можна выкарыстоўваць для гатавання першых, другіх страў, халадца, сальцісона. Перад гатаваннем паўфабрыкаты спачатку размарожваюць, потым прамываюць і вараць да гатоўнасці на працягу ад 1,5 да 3,5 гадзін.

Беларускі

Паўфабрыкат мясны з субпрадуктаў замарожаны

Склад:

ногі ялавічныя, хвост ялавічны, ногі свіныя, вушы свіныя

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

2 месяцы пры тэмпературы не вышэй мінус 18 °С і адноснай вільготнасці паветра (75±5)%

Упакоўка:

латок