Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Каўбаскі сырыя «Мюнхенскія»

Спосаб прыгатавання

Паўфабрыкат гатуюць у мікрахвалевых печах, смажыльных або духавых шафах пры тэмпературы 180-220 °С на працягу 30-60 хвілін, або на грылі, або вараць у вадзе на працягу 25-40 хвілін, або смажаць на патэльні да поўнай гатоўнасці.

Каўбаскі сырыя «Мюнхенскія»

Паўфабрыкат мясны сечаны ўпакаваны

Склад:

свініна, сала, ялавічына, соль

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

  • 10 сутак - ахалоджаны (пры тэмпературы паветра ад мінус 1,5 °С да 4 °С);
  • 30 сутак - замарожаны (пры тэмпературы паветра не вышэй мінус 10 °С).

Упакоўка:

кантэйнер