Политика в отношении обработки персональных данных

Политика в отношении обработки персональных данных

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Шашлык «Сакавіты з зелянінай» у марынадзе

Спосаб прыгатавання

Паўфабрыкат гатуюць у мікрахвалевых печах, або ў смажыльнай шафе, або на грылі, або на патэльні без дадатковага прымянення тлушчу ці алеі на працягу 10-30 хвілін у залежнасці ад умовы гатавання.

Шашлык «Сакавіты з зелянінай» у марынадзе

Паўфабрыкат мясны са свініны мелкакускавы бескасцёвы

Склад:

свініна, вострыя прыправы і зеляніна, соль, спецыі

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

  • 10 сутак - ахалоджаны (пры тэмпературы паветра ад 0 °С да 6 °С);
  • 3 месяцы - замарожаны (пры тэмпературы паветра не вышэй мінус 10 °С).

Фасоўка:

  • вагавы - замарожаны;
  • вядро 0,9 кг - ахалоджаны / замарожаны (маса асноўнага прадукту не менш 630 г);
  • вядро 1,5 кг - ахалоджаны / замарожаны (маса асноўнага прадукту не менш 1,05 кг).
1