Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Шашлык «Смачны»

Спосаб прыгатавання

Паўфабрыкаты гатуюць у мікрахвалевых печах, смажыльнай або духавых шафах на працягу 30-60 хвілін пры тэмпературы 180-220 °С, або на грылі, або смажаць на патэльні да поўнай гатоўнасці.

Шашлык «Смачны»

Паўфабрыкат мясны са свініны мелкакускавы бескасцёвы хуткага прыгатавання

Склад:

свініна, сушаная агародніна, натуральныя спецыі

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

  • 10 сутак - ахалоджаны (пры тэмпературы паветра ад мінус 1,5 °С да 4 °С);
  • 30 сутак - замарожаны (пры тэмпературы паветра не вышэй мінус 8 °С).

Фасоўка:

  • вагавы - ахалоджаны / замарожаны;
  • вядро 0,9 кг - ахалоджаны / замарожаны (маса асноўнага прадукту не менш 630 г);
  • вядро 1,5 кг - ахалоджаны / замарожаны (маса асноўнага прадукту не менш 1,05 кг).