Мясакосныя паўфабрыкаты

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Супавы набор ялавічны

Супавы набор ялавічны

Паўфабрыкат мясны з ялавічыны мелкакускавы мясакосны

Склад:

мясакосныя кавалачкі з утрыманнем мясной мякаці не менш за 50%

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

  • 10 сутак - ахалоджаны (пры тэмпературы паветра ад 2 °С да 6 °С);
  • 30 сутак - замарожаны (пры тэмпературы паветра ад мінус 8 °С да мінус 18 °С).

Упакоўка:

кантэйнер

Национальный правовой Интернет-портал Республики Беларусь
Портал рейтинговой оценки качества оказания услуг и административных процедур организациями Республики Беларусь
Правовой форум Беларуси