Сардэлькі «Шпікачкі Рускія пікант» (натуральная абалонка)
Вышэйшы гатунак
Сасіскі і сардэлькі
Сардэлькі «Шпікачкі Рускія пікант» (натуральная абалонка)
Вышэйшы гатунак
Сардэлькі «Смачныя топ пікант» (натуральная абалонка)
Вышэйшы гатунак
Сардэлькі «Доктарскія смачныя» (натуральная абалонка)
Вышэйшы гатунак
Сардэлькі «Таўстунок пікант» (натуральная абалонка)
Вышэйшы гатунак
Шпікачкі «Пінскія пікант» (натуральная абалонка)
Вышэйшы гатунак
Сардэлькі «Вяндлінныя класік» (натуральная абалонка)
Першы гатунак
Сосиски «Докторские ароматные»
Вышэйшы гатунак
Аўтары фотаматэрыялаў
Вышэйшы гатунак
Вырабы каўбасныя вараныя мясныя
Склад:
свініна, ялавічына, сумесь вострых прыпраў, соль
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:
30 сутак пры тэмпературы паветра (4±2) °С і адноснай вільготнасці (75±5)%
Упакоўка:
у газавай асяроддзі