Паўвэнджаныя каўбасы

Вясковая з ялавічыны

Вясковая з ялавічыны

Вышэйшы гатунак

Вясковая са свініны

Вясковая са свініны

Вышэйшы гатунак

Дамашка свіная

Дамашка свіная

Вышэйшы гатунак

Навінка
Каралеўская

Каралеўская

Вышэйшы гатунак

Навінка
Кратаўская

Кратаўская

Вышэйшы гатунак

Каўбаскі «Рублёўскія»

Каўбаскі «Рублёўскія»

Вышэйшы гатунак

Навінка
Традыцыйная хатняя

Традыцыйная хатняя

Першы гатунак

Казацкая

Казацкая

Бессаромная

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Часнаковая Традыцыйная

Часнаковая Традыцыйная

Другі гатунак

Каўбаса паўвэнджаная мясная

Склад:

свініна, ялавічына, спецыі, часнок, соль

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

25 сутак пры тэмпературы ад 2 °С да 6 °С і адноснай вільготнасці паветра (75±5)%

Упакоўка:

у газавай асяроддзі