Паўвэнджаныя каўбасы

Вясковая з ялавічыны

Вясковая з ялавічыны

Вышэйшы гатунак

Вясковая са свініны

Вясковая са свініны

Вышэйшы гатунак

Дамашка свіная

Дамашка свіная

Вышэйшы гатунак

Каралеўская

Каралеўская

Вышэйшы гатунак

Кратаўская

Кратаўская

Вышэйшы гатунак

Каўбаскі «Рублёўскія»

Каўбаскі «Рублёўскія»

Вышэйшы гатунак

Традыцыйная хатняя

Традыцыйная хатняя

Першы гатунак

Казацкая

Казацкая

Бессаромная

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Графская Традыцыйная

Графская Традыцыйная

Бессаромная

Каўбаса паўвэнджаная мясная

Склад:

свініна, ялавічына, сала, соль, спецыі

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

25 сутак пры тэмпературы ад 2 °С да 6 °С і адноснай вільготнасці паветра (75±5)%

Упакоўка:

у газавай асяроддзі