Сыравэнджаныя і сыравяленыя каўбасы

Міланская эліт

Міланская эліт

Вышэйшы гатунак

Маскварэцкая

Маскварэцкая

Вышэйшы гатунак

Пасольская пікант

Пасольская пікант

Вышэйшы гатунак

Шарданэ

Шарданэ

Вышэйшы гатунак

Элітная пікант

Элітная пікант

Вышэйшы гатунак

Яўрэйская пікант

Яўрэйская пікант

Першы гатунак

Балонская пікант

Балонская пікант

Другі гатунак

Ялавічная смак

Ялавічная смак

Другі гатунак

Балканская пікант

Балканская пікант

Бессаромная

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Каўбаскі «Нармандскія ялавічныя»

Каўбаскі «Нармандскія ялавічныя»

Вышэйшы гатунак

Каўбасныя вырабы сыравэнджаныя мясныя салямі

Склад:

ялавічына, спецыі, соль

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

3 месяцы пры тэмпературы паветра ад 0 ºС да 6 ºС і адноснай вільготнасці (75-78)%