Сыравэнджаныя і сыравяленыя каўбасы

Міланская эліт

Міланская эліт

Вышэйшы гатунак

Маскварэцкая

Маскварэцкая

Вышэйшы гатунак

Пасольская пікант

Пасольская пікант

Вышэйшы гатунак

Шарданэ

Шарданэ

Вышэйшы гатунак

Элітная пікант

Элітная пікант

Вышэйшы гатунак

Яўрэйская пікант

Яўрэйская пікант

Першы гатунак

Балонская пікант

Балонская пікант

Другі гатунак

Ялавічная смак

Ялавічная смак

Другі гатунак

Балканская пікант

Балканская пікант

Бессаромная

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Ялавічная Беларуская пікант

Ялавічная Беларуская пікант

Бессаромная

Каўбасныя вырабы сыравэнджаныя мясныя салямі

Склад:

ялавічына, спецыі

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

3 месяцы пры тэмпературы паветра ад 0 ºС да 6 ºС і адноснай вільготнасці (75-78)%