Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Каўбаскі сырыя «Для пікніка»

Спосаб прыгатавання

Паўфабрыкат гатуюць у мікрахвалевых печах, смажыльных або духавых шафах пры тэмпературы 180-220 °С на працягу 30-60 хвілін, або на грылі, або вараць у вадзе на працягу 25-40 хвілін, або смажаць на патэльні да поўнай гатоўнасці.

Каўбаскі сырыя «Для пікніка»

Паўфабрыкат мясны сечаны замарожаны

Склад:

свініна, ялавічына, сала, спецыі, соль

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

30 сутак пры тэмпературы паветра не вышэй мінус 10 °С і адноснай вільготнасці (75±5)%

Фасоўка:

латок або кантэйнер 0,5 кг (маса асноўнага прадукту без вадкасці 425 г)