Политика в отношении обработки персональных данных

Политика в отношении обработки персональных данных

Паўвэнджаныя каўбасы

Сялянская

Сялянская

Вышэйшы гатунак

Навінка
Вясковая з ялавічыны

Вясковая з ялавічыны

Вышэйшы гатунак

Дамашка свіная

Дамашка свіная

Вышэйшы гатунак

Каралеўская

Каралеўская

Вышэйшы гатунак

Кратаўская

Кратаўская

Вышэйшы гатунак

Каўбаскі «Рублёўскія»

Каўбаскі «Рублёўскія»

Вышэйшы гатунак

Традыцыйная хатняя

Традыцыйная хатняя

Першы гатунак

Казацкая

Казацкая

Бессаромная

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Фестывальная Традыцыйная

Фестывальная Традыцыйная

Першы гатунак

Каўбаса паўвэнджаная мясная

Склад:

мяса птушкі, свініна, соль, спецыі

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

25 сутак пры тэмпературы ад 2 °С да 6 °С і адноснай вільготнасці паветра (75±5)%

Упакоўка:

у газавай асяроддзі

1