Варана-вэнджаныя каўбасы

Барбадас Традыцыйны

Барбадас Традыцыйны

Вышэйшы гатунак

Бужале з ялавічынай

Бужале з ялавічынай

Вышэйшы гатунак

Бужале з грудзінкай

Бужале з грудзінкай

Вышэйшы гатунак

Венгерская Традыцыйная

Венгерская Традыцыйная

Вышэйшы гатунак

Прэм'ера смак

Прэм'ера смак

Вышэйшы гатунак

Фермерская

Фермерская

Вышэйшы гатунак

Фінская

Фінская

Вышэйшы гатунак

Фінская смак

Фінская смак

Вышэйшы гатунак

Дачная Традыцыйная

Дачная Традыцыйная

Першы гатунак

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Бужале з ялавічынай

Бужале з ялавічынай

Вышэйшы гатунак

Каўбаса варана-вэнджаная мясная

Склад:

ялавічына, свініна, сала, сумесь натуральных спецый, соль

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

30 сутак пры тэмпературы паветра ад 0 ºС да 4 ºС і адноснай вільготнасці (75-78)%