Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Шашлык "Паўднёвы" у марынадзе

Спосаб прыгатавання

Мясныя кавалачкі нанізваюць на шампура і абсмажваюць да гатоўнасці, або гатуюць у мікрахвалевых печах ці ў смажыльнай шафе, або на грылі на працягу 10-30 хвілін.

Шашлык "Паўднёвы" у марынадзе

Паўфабрыкат мясны са свініны мелкакускавы бескасцёвы хуткага прыгатавання

Склад:

свініна, вострыя прыправы, соль

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

  • 5 сутак - ахалоджаны (пры тэмпературы паветра ад 0 °С да 6 °С);
  • 30 сутак - замарожаны (пры тэмпературы паветра ад мінус 8 °С да мінус 18 °С).

Фасоўка:

  • вагавы - ахалоджаны / замарожаны;
  • вядро 0,9 кг - ахалоджаны / замарожаны (маса асноўнага прадукту 765 г);
  • вядро 1,5 кг - ахалоджаны / замарожаны (маса асноўнага прадукту 1275 г).
Национальный правовой Интернет-портал Республики Беларусь
Портал рейтинговой оценки качества оказания услуг и административных процедур организациями Республики Беларусь
Правовой форум Беларуси