Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Шашлык «Фірмовы» у марынадзе

Спосаб прыгатавання

Паўфабрыкат гатуюць у мікрахвалевых печах, або ў смажыльнай шафе, або на грылі на працягу 10-30 хвілін у залежнасці ад умовы гатавання.

Для гатавання шашлыка мясныя кавалачкі нанізваюць на шампура і абсмажваюць да гатоўнасці.
Дапускаецца вырабляць паўфабрыкаты іншым спосабам, выдатным ад вышэйпаказаных, у залежнасці ад выкарыстоўванага абсталявання.

Шашлык «Фірмовы» у марынадзе

Паўфабрыкат мясны з ялавічыны мелкакускавы бескасцёвы хуткага прыгатавання

Склад:

ялавічына, вострыя прыправы, соль

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

  • 5 сутак - ахалоджаны (пры тэмпературы паветра ад 0 °С да 6 °С);
  • 30 сутак - замарожаны (пры тэмпературы паветра ад мінус 8 °С да мінус 18 °С).

Фасоўка:

  • вагавы - ахалоджаны / замарожаны;
  • вядро 0,9 кг - ахалоджаны / замарожаны (маса асноўнага прадукту 792 г).