Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Рабрынкі «Па-баварску» у марынадзе

Спосаб прыгатавання

Паўфабрыкат гатуюць у мікрахвалевых печах, або ў смажыльнай шафе, або на грылі, або на патэльні без
дадатковага прымянення тлушчу ці алеі на працягу 10-30 хвілін у залежнасці ад умовы гатавання.

Рабрынкі «Па-баварску» у марынадзе

Паўфабрыкат мясны са свініны мелкакускавы мясакосны

Склад:

мясакосныя рэберныя пласціны свіныя, вострыя прыправы, соль, спецыі

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

  • 8 сутак - ахалоджаныя (пры тэмпературы паветра ад 0 °С да 6 °С);
  • 3 месяцы - замарожаныя (пры тэмпературы паветра не вышэй мінус 10 °С).

Фасоўка:

  • вагавыя - ахалоджаныя;
  • фасоўка 3 кг - замарожаныя (маса асноўнага прадукту 2,7 кг).