Сасіскі «Малочныя традыцыйныя» (парцыйнае пакаванне)
Вышэйшы гатунак
Сасіскі і сардэлькі
Сасіскі «Малочныя традыцыйныя»
Вышэйшы гатунак
Сасіскі «Цялячыя Традыцыйныя» (натуральная абалонка)
Вышэйшы гатунак
Аўтары фотаматэрыялаў
Вышэйшы гатунак
Вырабы каўбасныя вараныя мясныя
Склад:
свініна, ялавічына, малочная сыроватка, соль
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:
36 сутак пры тэмпературы паветра ад плюс 2 ° С да плюс 6 ° С і адноснай вільготнасці (75 ± 5)%
Фасоўка:
Упакоўка:
у вакууме