Сасіскі «Далікатныя з беконам» Навінка
Сасіскі «Далікатныя з цяляцінай» Навінка
Сасіскі «Далікатныя з філе» Навінка
Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Шпікачкі «Пінскія пікант» (натуральная абалонка)

Шпікачкі «Пінскія пікант» (натуральная абалонка)

Вышэйшы гатунак

Вырабы каўбасныя вараныя мясныя з мяса птушкі

Склад:

мяса курынае, сала, вострыя прыправы, соль

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

40 сутак пры тэмпературы паветра (4±2) °С і адноснай вільготнасці (75±5)%

Упакоўка:

у газавай асяроддзі

Национальный правовой Интернет-портал Республики Беларусь
Портал рейтинговой оценки качества оказания услуг и административных процедур организациями Республики Беларусь
Правовой форум Беларуси