Сасіскі «Далікатныя з беконам» Навінка
Сасіскі «Далікатныя з цяляцінай» Навінка
Сасіскі «Далікатныя з філе» Навінка
Сасіскі «Берлінкі»

Сасіскі «Берлінкі»

Вышэйшы гатунак

Сасіскі «Венскія»

Сасіскі «Венскія»

Вышэйшы гатунак

Сасіскі «Гановерскія»

Сасіскі «Гановерскія»

Вышэйшы гатунак

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Сардэлькі «Вяндлінныя класік» (натуральная абалонка)

Сардэлькі «Вяндлінныя класік» (натуральная абалонка)

Першы гатунак

Вырабы каўбасныя вараныя мясныя

Склад:

свініна, ялавічына, соль, прыправы

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

25 сутак пры тэмпературы паветра (4±2) °С і адноснай вільготнасці (75±5)%

Упакоўка:

у газавай асяроддзі