Сардэлькі «Шпікачкі Рускія пікант» (натуральная абалонка)
Вышэйшы гатунак
Сасіскі і сардэлькі
Сардэлькі «Шпікачкі Рускія пікант» (натуральная абалонка)
Вышэйшы гатунак
Сардэлькі «Доктарскія смачныя» (натуральная абалонка)
Вышэйшы гатунак
Сардэлькі «Таўстунок пікант» (натуральная абалонка)
Вышэйшы гатунак
Шпікачкі «Пінскія пікант» (натуральная абалонка)
Вышэйшы гатунак
Сардэлькі «Вяндлінныя класік» (натуральная абалонка)
Першы гатунак
Сасіскі «Далікатныя са смакам вяршкоў»
Вышэйшы гатунак
Сасіскі «Далікатныя з беконам»
Вышэйшы гатунак
Сасіскі «Далікатныя з цяляцінай»
Вышэйшы гатунак
Сасіскі «Доктарскія традыцыйныя»
Вышэйшы гатунак
Аўтары фотаматэрыялаў
Вышэйшы гатунак
Вырабы каўбасныя вараныя мясныя з мяса птушкі
Склад:
мяса курынае, сала, вострыя прыправы, соль
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:
40 сутак пры тэмпературы паветра (4±2) °С і адноснай вільготнасці (75±5)%
Упакоўка:
у газавай асяроддзі