Сыравэнджаныя і сыравяленыя каўбасы

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Пасольская пікант

Пасольская пікант

Вышэйшы гатунак

Каўбасныя вырабы сыравэнджаныя мясныя салямі

Склад:

свініна, сала, ялавічына, спецыі

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

3 месяцы пры тэмпературы паветра ад 0 ºС да 6 ºС і адноснай вільготнасці (75-78)%

Национальный правовой Интернет-портал Республики Беларусь
Портал рейтинговой оценки качества оказания услуг и административных процедур организациями Республики Беларусь
Правовой форум Беларуси
Брестская областная организация Белорусского профсоюза работников АПК