Сыравэнджаныя і сыравяленыя каўбасы

Міланская эліт

Міланская эліт

Вышэйшы гатунак

Маскварэцкая

Маскварэцкая

Вышэйшы гатунак

Пасольская пікант

Пасольская пікант

Вышэйшы гатунак

Шарданэ

Шарданэ

Вышэйшы гатунак

Элітная пікант

Элітная пікант

Вышэйшы гатунак

Яўрэйская пікант

Яўрэйская пікант

Першы гатунак

Балонская пікант

Балонская пікант

Другі гатунак

Ялавічная смак

Ялавічная смак

Другі гатунак

Балканская пікант

Балканская пікант

Бессаромная

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Ялавічная смак

Ялавічная смак

Другі гатунак

Каўбасныя вырабы сыравяленыя мясныя салямі

Склад:

ялавічына, спецыі, соль

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

90 сутак пры тэмпературы паветра ад 0 ºС да 6 ºС і адноснай вільготнасці (75-78)%