Варана-вэнджаныя каўбасы

Барбадас Традыцыйны

Барбадас Традыцыйны

Вышэйшы гатунак

Бужале з ялавічынай

Бужале з ялавічынай

Вышэйшы гатунак

Бужале з грудзінкай

Бужале з грудзінкай

Вышэйшы гатунак

Венгерская Традыцыйная

Венгерская Традыцыйная

Вышэйшы гатунак

Прэм'ера смак

Прэм'ера смак

Вышэйшы гатунак

Студенческая

Студенческая

Вышэйшы гатунак

Фермерская

Фермерская

Вышэйшы гатунак

Фінская

Фінская

Вышэйшы гатунак

Фінская смак

Фінская смак

Вышэйшы гатунак

Дачная Традыцыйная

Дачная Традыцыйная

Першы гатунак

Охотничья смак

Охотничья смак

Першы гатунак

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Фінская Традыцыйная (тэкстыльная абалонка)

Фінская Традыцыйная (тэкстыльная абалонка)

Вышэйшы гатунак

Каўбаса варана-вэнджаная мясная

Склад:

свініна, ялавічына, соль, прыправы і спецыі

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

30 сутак пры тэмпературы паветра ад 0 ºС да 4 ºС і адноснай вільготнасці (75-78)%

Национальный правовой Интернет-портал Республики Беларусь
Портал рейтинговой оценки качества оказания услуг и административных процедур организациями Республики Беларусь
Правовой форум Беларуси