Политика в отношении обработки персональных данных

Политика в отношении обработки персональных данных

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Фарш «Мінскі класік»

Спосаб прыгатавання

Фарш для перапрацоўкі ў розныя стравы выкарыстоўваюць з ужываннем або без прымянення солі, рэзкіх затавак і спецый.

Пасля фармоўкі паўфабрыкаты падвяргаюць тэрмічнай апрацоўцы да гатоўнасці.

Фарш «Мінскі класік»

Паўфабрыкат мясны сечаны замарожаны

Склад:

субпрадукты мясныя ялавічныя

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

30 сутак пры тэмпературы паветра не вышэй мінус 10 °С і адноснай вільготнасці (75±5)%

Фасоўка:

мяшочкі 1 кг

1