Политика в отношении обработки персональных данных

Политика в отношении обработки персональных данных

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Фарш «Новы»

Спосаб прыгатавання

Фарш для перапрацоўкі ў розныя стравы выкарыстоўваюць з ужываннем або без прымянення солі, рэзкіх затавак
і спецый.

Пасля фармоўкі паўфабрыкаты падвяргаюць тэрмічнай апрацоўцы да гатоўнасці.

Фарш «Новы»

Паўфабрыкат мясны сечаны замарожаны

Склад:

мясны абрэз ялавічны, мясны абрэз свіны, свініна

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

  • 30 сутак - замарожаны.

Фасоўка:

  • мяшочкі 1 кг - замарожаны.
1