Политика в отношении обработки персональных данных

Политика в отношении обработки персональных данных

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Фарш «Хатні класік»

Спосаб прыгатавання

Фарш перад гатаваннем падвергнуць размарожванню.

Папярэдне з фаршу фармуюць паўфабрыкаты рознай формы, затым кладуць на патэльню або бляху з тлушчам, нагрэтым да тэмпературы 150 – 160 °С і абсмажваюць 3-5 хвілін з абодвух бакоў да фарміравання румянай скарыначкі і даводзяць да гатовасці ў смажыльнай шафе 5-7 хвілін пры тэмпературы 250 – 280 °С або тушаць на патэльні з невялікай колькасцю вады пры закрытай накрыўке на павольным агні.

Фарш «Хатні класік»

Паўфабрыкат мясны сечаны

Склад:

свініна, мясны абрэз ялавічны, шпік свіны

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

  • 12 гадзін - ахалоджаны;
  • 30 сутак - замарожаны.

Фасоўка:

  • вагавы - ахалоджаны / замарожаны;
  • мяшочкі 0,5 кг - замарожаны;
  • мяшочкі 1 кг - замарожаны.
1