Паўфабрыкаты хуткага прыгатавання

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Галёнка ў вінным соусе для запякання

Спосаб прыгатавання

Разагрэйце духоўку (духавую шафу) да тэмпературы 180 °С. Зрабіце на пакеце праколы ў некалькіх месцах у верхняй часткі для выхаду залішняга пара і змясціце пакет з прадукцыяй у нагрэтую духоўку (духавую шафу). Выдаліце этыкетку праз 3-5 хвілін.

Агульны час запякання каля 2 гадзін у залежнасці ад умовы гатавання. Праз 20-60 хвілін (у залежнасці ад памеру кавалка) зрабіце надрэз у верхняй частцы пакета.

Галёнка ў вінным соусе для запякання

Паўфабрыкат мясны з ялавічыны буйнакавалкавы бескасцёвы хуткага прыгатавання ахалоджаны

Склад:

галёнка ялавічная без косткі, вострыя прыправы, соль

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

  • 7 сутак пры тэмпературы паветра ад 0 °С да 6 °С;
  • 10 сутак пры тэмпературы паветра ад мінус 1 °С  да мінус 2 °С.

Фасоўка:

вакуумны пакет для запякання

Маса асноўнага прадукту:

не менш 89%