Наборы з субпрадуктаў

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Пячоначны ялавічны

Спосаб прыгатавання

Паўфабрыкаты можна выкарыстоўваць для гатавання сальцісона, начынкі для піражкоў і бліноў, паштэта. Перад гатаваннем паўфабрыкаты спачатку размарожваюць, потым прамываюць і вараць да гатоўнасці на працягу ад 1,5 да 3,5 гадзін.

Пячоначны ялавічны

Паўфабрыкат мясны з субпрадуктаў замарожаны ўпакаваны

Склад:

печань ялавічная

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

2 месяцы пры тэмпературы не вышэй мінус 18 °С і адноснай вільготнасці паветра (75±5)%

Упакоўка:

кантэйнер