Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Каўбаскі сырыя «Па-гаспадарскі з часначком люкс»

Спосаб прыгатавання

Каўбаскі абсмажваюць на алеі ці смажаць на патэльні да поўнай гатоўнасці, або ў мікрахвалевых печах, або ў смажыльнай шафе, або на грылі, на працягу 10-20 хвілін у залежнасці ад умовы гатавання. Паказчыкам гатоўнасці з'яўляецца: вылучэнне мяснога соку ў месцы праколу і шэры колер на разрэзе. Дапускаецца вырабляць паўфабрыкаты іншым спосабам, выдатным ад вышэйпаказаных, у залежнасці ад выкарыстоўванага абсталявання.

Каўбаскі сырыя «Па-гаспадарскі з часначком люкс»

Паўфабрыкат мясны сечаны хуткага прыгатавання замарожаны

Склад:

свініна, соль, часнок

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

1 месяц пры тэмпературы паветра не вышэй мінус 10 °С і адноснай вільготнасці (75±5)%

Фасоўка:

  • вагавыя;
  • латок або кантэйнер 0,5 кг (маса асноўнага прадукту без вадкасці 425 г).
Национальный правовой Интернет-портал Республики Беларусь
Портал рейтинговой оценки качества оказания услуг и административных процедур организациями Республики Беларусь
Правовой форум Беларуси