Политика в отношении обработки персональных данных

Политика в отношении обработки персональных данных

Паўвэнджаныя каўбасы

Сялянская

Сялянская

Вышэйшы гатунак

Навінка
Вясковая з ялавічыны

Вясковая з ялавічыны

Вышэйшы гатунак

Дамашка свіная

Дамашка свіная

Вышэйшы гатунак

Каралеўская

Каралеўская

Вышэйшы гатунак

Кратаўская

Кратаўская

Вышэйшы гатунак

Традыцыйная хатняя

Традыцыйная хатняя

Першы гатунак

Казацкая

Казацкая

Бессаромная

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Каўбаскі «Святочныя пікант»

Каўбаскі «Святочныя пікант»

Бессаромная

Каўбаскі паўвэнджаныя з мяса птушкі

Склад:

мяса курынае, сала, свініна, вострыя прыправы, соль

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

25 сутак пры тэмпературы ад 2 °С да 6 °С і адноснай вільготнасці паветра (75±5)%

Упакоўка:

у газавай асяроддзі

1