Паўвэнджаныя каўбасы

Вясковая з ялавічыны

Вясковая з ялавічыны

Вышэйшы гатунак

Вясковая са свініны

Вясковая са свініны

Вышэйшы гатунак

Каралеўская

Каралеўская

Вышэйшы гатунак

Навінка
Кратаўская

Кратаўская

Вышэйшы гатунак

Каўбаскі «Рублёўскія»

Каўбаскі «Рублёўскія»

Вышэйшы гатунак

Навінка
Традыцыйная хатняя

Традыцыйная хатняя

Першы гатунак

Казацкая

Казацкая

Бессаромная

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Традыцыйная хатняя

Традыцыйная хатняя

Першы гатунак

Каўбаса паўвэнджаная мясная

Склад:

ялавічына, свініна, сала, прыправы, соль

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

25 сутак пры тэмпературы ад 2 °С да 6 °С і адноснай вільготнасці паветра (75±5)%

Упакоўка:

у газавай асяроддзі