Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Фарш «Пікантны ялавічны»

Спосаб прыгатавання

Фарш для перапрацоўкі ў розныя стравы выкарыстоўваюць з ужываннем або без прымянення солі, рэзкіх затавак
і спецый.

Пасля фармоўкі паўфабрыкаты падвяргаюць тэрмічнай апрацоўцы да гатоўнасці.

Фарш «Пікантны ялавічны»

Паўфабрыкат мясны сечаны

Склад:

ялавічына, сала, соль

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

  • 12 гадзін - ахалоджаны;
  • 30 сутак - замарожаны.

Фасоўка:

  • вагавы - ахалоджаны / замарожаны;
  • мяшочкі 0,5 кг - замарожаны;
  • мяшочкі 1 кг - замарожаны.