Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Катлеты «Палескія»

Спосаб прыгатавання

Паўфабрыкаты кладуць на патэльню або бляху з тлушчам, нагрэтым да тэмпературы 150-160 °С і смажаць з абодвух бакоў да фарміравання румянай скарыначкі 3-5 хвілін, а затым даводзяць да гатовасці ў смажыльнай шафе 5-7 хвілін пры тэмпературы 250-280 °С

Катлеты «Палескія»

Паўфабрыкат мясны сечаны замарожаны

Склад:

ялавічына, соль, спецыі

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

30 сутак пры тэмпературы паветра не вышэй мінус 10 °С і адноснай вільготнасці (75±5)%

Фасоўка:

  • 0,05 кг
  • 0,25 кг
  • 0,5 кг

Маса паўфабрыката:

50 г / шт

Упакоўка:

латок