Сасіскі «Далікатныя з беконам» Навінка
Сасіскі «Далікатныя з цяляцінай» Навінка
Сасіскі «Далікатныя з філе» Навінка
Сасіскі «Берлінкі»

Сасіскі «Берлінкі»

Вышэйшы гатунак

Сасіскі «Венскія»

Сасіскі «Венскія»

Вышэйшы гатунак

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Сардэлькі «Мар'інскія»

Сардэлькі «Мар'інскія»

Бессаромная

Вырабы каўбасныя вараныя з мяса птушкі

Склад:

мяса курынае, соль

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

28 сутак пры тэмпературы паветра (4±2) °С і адноснай вільготнасці (75±5)%