Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Сасіскі «Кракаўскія пікант»

Сасіскі «Кракаўскія пікант»

Вышэйшы гатунак

Вырабы каўбасныя вараныя мясныя з мяса птушкі

Склад:

мяса курынае, соль, спецыі

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

20 сутак пры тэмпературы паветра (4±2) °С і адноснай вільготнасці (75±5)%

Упакоўка:

у газавай асяроддзі

Национальный правовой Интернет-портал Республики Беларусь
Портал рейтинговой оценки качества оказания услуг и административных процедур организациями Республики Беларусь
Правовой форум Беларуси
Брестская областная организация Белорусского профсоюза работников АПК