Зельцы, сальцісоны, ліверныя і крывяныя каўбасы, паштэты

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Зельц мясны «Трэбушок па-варшаўску» вараны Навінка

Зельц мясны «Трэбушок па-варшаўску» вараны

Вырабы каўбасныя з тэрмічна апрацаваных інгрэдыентаў

Склад:

субпрадукты мясныя, печань ялавічная або свіная, зялёны гарошак, морква, прыправы, соль

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

25 сутак пры тэмпературы паветра ад 2 ºС да 6 ºС і адноснай вільготнасці (75±5)%

Упакоўка:

у газавай асяроддзі