Политика в отношении обработки персональных данных

Политика в отношении обработки персональных данных

Зельцы, сальцісоны, ліверныя і крывяныя каўбасы, паштэты

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Каўбаса ліверная мясная «Па-хатняму» запечаная (натуральная абалонка) Навінка

Каўбаса ліверная мясная «Па-хатняму» запечаная (натуральная абалонка)

Вырабы каўбасныя з тэрмічна апрацаваных інгрэдыентаў

Склад:

субпрадукты мясныя свіныя і ялавічныя, печань ялавічная, крупы, соль, часнок, вострыя прыправы

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

16 сутак пры тэмпературы паветра ад 2 ºС да 6 ºС і адноснай вільготнасці (75±5)%

Упакоўка:

у газавай асяроддзі

1